درباره برزیل ،یازدهمین اقتصاد قدرتمند جهان
برزیل بزرگترین کشور در آمریکای جنوبی و پنجمین کشور جهان از نظر مساحت و جمعیت است. برزیلی ها عمدتا پرتغالی زبان هستند و به گویش برزیلی این زبان صحبت می کنند. برزیل دارای تنوع زیستی بسیار و منابع طبیعی فراوان است.
برازیلیا پایتخت کشور برزیل است که در سال ۱۹۶۰ میلادی پایه گذاری شد.

بیشتر افراد بر این باورند که نام این کشور برگرفته از نام یک درخت (برزیل وود) است که رنگی مایل به سرخ دارد و برای تولید رنگ به کشورهای اروپایی صادر می شد.
ـ این کشور پنجمین کشور بزرگ دنیا با مساحت ٨.٥ ميلیون کیلومتر مربع است. این کشور با ۹ کشور جهان مرز مشترک دارد و طولانی ترین کشور جهان است، به گونه ای که طول آن از شمال به جنوب ۴۴۸۰ کیلومتر است.
ـ این کشور دومین کشور دنیا از نظر داشتن تعداد فرودگاه است.
ـ بلند ترین نقطه این کشور، پیکودانبلنلا یا قله ی نبلینا با ارتفاع ۲۹۹۴ متر است.
ـ زبان رسمی مردم این کشور پرتغالی است.
ـ برزیل از نظر داشتن افراد میلیاردر و ثروتمند در رتبه نهم جهان قرار دارد.

در کشور برزیل تنوع حیوانات از جمله تنوع گونه میمون ها شگفت انگیز است و می توان گفت که تقریبا همه نژادهای حیوانی نظیر میمون ها در جنگل های برزیل وجود دارد.

ـ مردم این کشور عاشق فوتبال هستند و تاکنون ۵ بار قهرمان جام جهانی بوده اند.
ـ این کشور منابع طبیعی بسیاری از جمله سنگ آهن، قلع، آلومینیوم، الماس، طلا، فسفات، پلاتین، اورانیوم، منگنز، مس و ذغال دارد.

ـ این کشور قبل از رسیدن به استقلال سال ۱۸۲۲ به مدت ۳۰۰ سال مستعمره پرتغال بود.
سد ایتایپو که بر روی رودخانه پارانا و در مرز دو کشور برزیل و پاراگوئه ساخته شده است، طولانی ترین سد جهان و از نظر میزان تولید برق آبی دومین سد جهان به شمار می رود. سد ایتایپو در سال ۱۹۹۴ میلادی به عنوان یکی از عجایب هفتگانه دنیای مدرن انتخاب شد. هزینه ساخت این سد ۱۹.۶ میلیارد دلار بود.

این کشور، کشور شادی است. مردم در برزیل به هر بهانه ای به جشن و پایکوبی می پردازند. فرهنگ این کشور آمیخته با جشن های پر سر وصدا، کارناوال های خیابانی آمیخته با عناصری از سیرک بازی و رقص های خیابانی است. برای مثال جشن چهارشنبه خاکستری در این کشور از شهرت بسیاری برخوردار است. چهارشنبه خاکستری نوعی مراسم مذهبی برای کاتولیک هاست، که در برزیل جنبه تفریحی و شادی آن پر رنگ تر است.
منبع:تابناک باتو