به همسرتان بی اعتماد شده اید؟
در زندگی های امروزی بی اعتمادی به همسر یکی از چالش های بزرگ پیش روی خانواده های جوان است.عوامل مختلفی در این خصوص تاثیر گذار میشوند که بسته به فرهنگ جامعه و نوع زندگی معمولا میتواند تا مرز جدایی رسمی همسران را با خود سوق دهد.
متاسفانه در خیلی موارد وجود برخی از تکنولوژی ها همانند شبکه های اجتماعی ،تلفن های همراه در دسترس،تعدد برخوردهای اجتماعی و… به این مسئله دامن میزند.
اگر همسران بخواهند با همین بی اعتمادی به مسیر زندگی خود ادامه دهند مسلما به زودی زندگیشان دچار تنش های متعدد و ناهنجاری های گوناگون خواهد شد.
بنابراین لازم است زمانیکه رگه هایی از بی اعتمادی سراغ شما نسبت به همسرتان آمده است (فرقی نمیکند خانم ها به آقایان یا آقایان به خانم ها) درمانی برای حل مسئله و حرکت به سوی آرامش انجام دهید.در غیر اینصورت باید منتظر بسیاری از مشگلات در خانواده بود که حداقل آنها همان بی تفاوتی ها که به طلاق عاطفی مشهور است،میباشد.
قرارگیری در معرض چنین تفکری از خیانت هریک از طرفین را میتواند به شدت در اعمال و رفتار و .. حساس نموده و همیشه در صدد جستجوی علائمی در این ارتباط باشند.
این موضوع ناخودآگاه در وجود فرد شکاک تا آنجا پیش میرود که بدون اینکه دلایلی برای اثبات داشته باشد ،در وجود خود اطمینان حاصل میکند خیانتی در جریان است.
بیماری پارانوئید یا بدبینی حاد در اینگونه موارد آنقدر پیش میرود که ممکن است علائم خطرناکی از فرد بروز پیدا کند.
برای حل این موضوع چند عامل میتواند راهشگا باشد:

همسر خود را خوشحال نگه دارید
هیچ شکی نیست هدف هر دونفری در زندگی کسب خوشبختی و آرامش است.اگر برای شما(فرقی نمیکند زن به مرد یا مرد به زن) بی اعتمادی بوجود امده است ابتدا لازم است در درون خود با افکار منفی مبارزه کنید و سعی در بهبود روابط و خوشحال نموده طرف مقابل داشته باشید.در اینصورت حتی اگر همسرتان تفکرات اشتباهی نیز به سراغش آمده است با رفتار شما آن افکار از وی دور میشوند.بی اعتمادی های پیاپی و بروز نشانه های آن برای طرف مقابل شما ناامنی به همراه آورده که این موضوع بزرگترین عامل تشدید خیانت های واقعی میتواند تلقی گردد.
ترس کمکی نمیکند
وجود نگرانی ها و ترس همیشه زخمی کهنه میشوند که آرامش را از شما سلب میکنند.باید ترس را از خود دور کنید تا بتوانید به رندگی روزمره و سرویس های متقابل به همسرتان بپردازید.در غیر اینصورت عملا خود شما به مشگلات دامن میزنید.
مسلما هیچ دونفری قصدشان از زندگی در کنار هم ،جدایی و تنش نیست.بنابراین سرویس های متقابل مطلوب میتواند رفتار محبت آمیز طرف مقابل شمار ار بیشتر نموده و نگرانی های شما ناخودآگاه کنترل میشود.
البته اگر روزی شما با دلایل غیر حدسی ،مطمئن شدید او خیانت میکند مسلما بایستی تصمیم تازه ای بگیرید.
امکان کنترل نخواهید داشت
با توجه به اجتماعی شدن انسان امروز کنترلافراد از طرق مختلف عملا بسیار سخت است . بخصوص اگر کسی مطمئن شود که او را کنترل میکنند.گفتگو ها با جنس مخالف در اجتماع همانند محیط های کاری و مناسبات اجتماعی را هیچ وقت نمیتوان به پایه شروع خیانت تلقی کرد.لازم است شما به همسرتان تفهیم کنید که به قدر کافی به او اعتماد دارید و روابط بیرون از خانواده در احساسات تو نسبت به من تاثیری نخواهد گذاشت.
بی اعتمادی به همسر

خوش بین باشید
البته همیشه با خوش بینی مسائل درست پیش نمی رود.اما اگر شما از ابتدای زندگی درصدد اثبات محبت واقعی خود به همسرتان بوده اید مسما این موضوع بصورت خیلی عمیق در قلب وی نقش میبندد و این خود باعث میشود اگر افکار اشتباهی همانند خیانت به سراغش بیاید با آنها مبارزه کند.
نیازهای مختلف او را بررسی نموده و تا حد ممکن آنها را برآورده سازید .همیشه نیازها مادی نیستند یا اگر جنبه مادی هم داشته باشند شاید بتوان با مدیریت مسائل را حل نمود.
اما بی تفاوتی ها و پرخاشگری های متعدد و پیاپی حتما راه را برای خیانت همسرتان بازنموده و وی در این راستا به خود حق میدهد که در جستجوی مهرومحبت و آرامش نداشته اش ،در بیرون خانواده به دنبال آنها بگردد.
البته تمرین برخی از رفتارهای باارزش کمک شایانی به طرف مقابل شما در جهت کنترل رفتار و افکار خود خواهد نمود.مثلا تصور کنید شما تلفن همراهتان را به راحتی در دسترس او قرار دهید.بنابراین بهانه ای به اونخواهید داد که وی تلفن شرا از شما مخفی کند.همیشه در دسترس باشید تا او نیز به خود نهیب بزند که بایستی این کار را انجام دهد.
احترام متقابل تحت هر شرایطی ،زنجیر محبت آمیزی است که بر گردن طرف مقابل میاندازید تا همیشه محبت و احترام واقعی را در شما جستجو نموده و افکار اشتباه را از خود دور نماید.
اگر تجربه ای در این خصوص دارید در ذیل همین مطلب آنرا با سایرین به اشتراک بگذارید.
تدوین :مجله ایران